Influencers bureau

Creatieve en impactvolle content verspreiden, je doet het niet zomaar. Heb jij bijvoorbeeld hulp nodig bij het lanceren van jouw nieuwe groene product, het boosten van je sociale media kanalen of iets heel anders? Wij, als influencers bureau, doen het net een beetje anders dan de rest. Onze modellen leiden namelijk een bewuste levensstijl en zijn sterk bezig met het milieu en duurzaamheid. Wij willen laten zien dat mode, make-up, voedsel, lifestyle-artikelen en nog véél meer artikelen op een verantwoorde manier geproduceerd kunnen worden, zonder de aarde te beschadigen of dieren te kwetsen. Door jouw groene merk te helpen, hopen we ons uiteindelijke doel te bereiken: van duurzaamheid de enige optie maken. Help jij ook mee aan een betere wereld?

Alles van A tot Z geregeld

Wij creëren wat jouw merk nodig heeft. Al gaat het om het schieten van sociale media foto’s, e-commerce of printcampagnes. Hier, bij ons influencers bureau, hebben we een simpel gezegde: jij vertelt ons wat je nodig hebt en wij maken het! Dankzij ons ge-wel-dige team weten we precies wat er voor en achter de camera moet gebeuren. Jij hoeft daarbij ook niks te regelen: we zorgen voor goede locaties, zijn voorzien van een fotostudio, regelen alle spullen voor het beeldmateriaal en huren daarbij de beste groene modellen in.

Our green models

All models

Green brands only

Bij ons influencers bureau werken we alleen samen met merken die net zo bezorgd zijn over het milieu als wij. Het maakt niet uit of het om kleding, fietsen, huidverzorgingsproducten of elk ander product het gaat, zolang het op een verantwoorde manier is geproduceerd, creëren wij content die perfect is voor sociale media, websites of drukwerk.

Onze bijdrage aan de wereld

Naast het samenwerken met duurzame merken en groene modellen, willen wij ook graag iets terugdoen voor onze planeet. Daarom planten we bij elke influencers opdracht twee bomen via de non-profit herbebossing stichting Trees for All. Op deze manier, hoe meer we doen voor jouw duurzame merk, hoe groter we het bos van Belle & Co kunnen laten groeien! Help jij mee aan een groenere planeet?

Influencers bureau nodig?

Bij ons commerciële en influencer bureau in Utrecht (Nederland) voor man, vrouw en kind houden we ervan om te werken met een glimlach. We werken in een klein team van enthousiaste mensen met allemaal een groen leven. Zij zijn ook persoonlijk betrokken bij het maken van jouw content. Dat helpt ons, als influencers bureau, om de best mogelijke content te creëren. Wij geloven dat het creëren van een leuke sfeer tijdens onze werksessie zorgt voor de beste resultaten. Naast geweldige content en oog voor het milieu, hopen we ook dat jij met een brede glimlach terug mag kijken op een fijne samenwerking.