Commercieel modellenbureau

Fotoshoots, commercials, modeshows en reclame- en modecampagnes. Wij, als commercieel modellenbureau, doen het net een beetje anders dan de rest. Bij ons commerciële modellenbureau streven we ernaar om meer te bieden dan alleen maar mooie gezichten. Onze modellen leiden een bewuste levensstijl, we zijn sterk betrokken bij het milieu. Wij willen laten zien dat mode, make-up, voedsel, lifestyle-artikelen en nog véél meer spullen op een verantwoorde manier kunnen worden geproduceerd, zonder de aarde te beschadigen of dieren te kwetsen. Onze missie is om duurzaamheid de basis te maken en samen met jou willen we dit gaan realiseren. Help jij ook mee aan een betere wereld?

Authentieke modellen

Bij ons commerciële modellenbureau willen we graag inclusief zijn, dus we maken geen onderscheid in geslacht, afkomst, niveau of handicap. Alle maten zijn welkom. Wij staan voor authenticiteit: onze modellen hebben een duidelijke visie op deze wereld. Daarom zijn onze modellen niet te zien in campagnes voor fossiele brandstoffen, vleeswaren of fast fashion.

Our green models

All models

Respect voor de wereld, mens en dier

Een betere toekomst voor ons wereldje. Bij Belle & Co zetten we ons in voor een liefdevolle relatie met alles wat om ons heen leeft. Daarom kiezen we alleen voor mensen en merken die bezig zijn met het realiseren van een beter toekomst voor onze aarde. Onze ambitie is om de manier van kijken naar onze omgeving te veranderen, door te streven naar een duurzame wereld. Doe jij met ons mee?

Wij planten bomen dankzij jou

Naast jouw groene merk in het zonnetje te zetten willen wij, als commercieel modellenbureau, ook onze bijdrage leveren aan een betere planeet. Daarom planten we bij elke modelopdracht twee bomen in samenwerking met de non-profit herbebossing organisatie Trees for All. Hoe meer wij voor jouw duurzame merk kunnen betekenen, hoe groter we het bos van Belle & Co kunnen laten groeien!

Only green brands, please!

Van bloempotten tot fietsen en ondergoed tot tassen. Zolang het duurzaam geproduceerd is maken we er mooie content van. Wij, als commercieel modellenbureau, produceren video’s en foto’s met sociale media, web en print als bestemmingen in gedachten. Samen met jou bedenken we het plan. Onze fotograaf, videograaf, stylist en visagist zorgen voor de uitvoering en brengen de inhoud tot leven!

Commercieel modellenbureau nodig?

Bij ons influencer en commerciële modellenbureau in Utrecht (Nederland) voor man, vrouw en kind houden we ervan om te werken met een glimlach. We werken in een klein team met enthousiaste mensen met allemaal een groen leven en ook persoonlijk betrokken zijn bij het maken van jouw content. Dat helpt ons om de best mogelijke content te creëren. Wij geloven dat het creëren van een leuke sfeer tijdens onze werksessie zorgt voor de beste resultaten. Naast geweldige content en oog voor het milieu, hopen we ook dat jij met een brede glimlach terugkijkt op een fijne samenwerking.