Modellenbureau kind

Energiek, open, natuurlijk en creatief. Kinderen zijn echt ge-wel-dige modellen. Ze hebben een natuurlijke en onbevangen houding, die het heel goed doet op camera en past bij onze duurzame merken. Daarom richten wij ons met ons modellenbureau ook op kinderen. Niet alleen omdat ze fotogeniek zijn, maar ook omdat ze super leuk zijn om mee te werken. Onze kindermodellen kijken ook al met een klein oogje naar hun toekomst, ze houden ontzettend van in de natuur en met dieren spelen. Dit willen ze natuurlijk graag blijven doen, daarom werken we alleen samen met duurzame merken en helpen ze zo mee aan een betere wereld. Help jij ook mee aan een betere wereld voor onze lieve kinderen?

Unieke en inclusieve kinderen

Bij ons modellenbureau voor kids willen we graag uniekheid, inclusiviteit en diversiteit uitstralen. Hierbij maken we voor de kinderen geen onderscheid in geslacht, niveau of handicap. Alle maten zijn welkom, we vinden elk kind prachtig op hun eigen manier. De kids hebben al wel een goede visie op onze wereld. Ze spelen graag in de natuur met lieve dieren. Ongetwijfeld willen ze dit blijven doen en ooit ook hun toekomstige kinderen deze kans geven. Daarom werkt ons modellenbureau alleen voor duurzame merken.

Our green models

All models

Een geweldig leven voor iedereen

Wij zijn toegewijd aan een liefdevolle verbinding met alle levende wezens om ons heen, inclusief mensen, de planeet en dieren. Respect is afhankelijk van de beslissingen die we maken. Daarom kiezen we alleen voor mensen en merken die streven naar een betere toekomst voor onze planeet. Ons doel is om de manier waarop we naar onze omgeving kijken te veranderen, door te streven naar een groene en duurzame houding. Hierbij willen we de aarde respecteren en ervoor zorgen dat elk dier en elke persoon die erop leeft een geweldig leven heeft.

Onze bijdrage aan een betere wereld

Bij Belle & Co willen we niet alleen samenwerken met duurzame merken en groene modellen, maar ook onze bijdrage leveren aan de planeet. Daarom planten we bij elke modelopdracht twee bomen in samenwerking met de non-profit herbebossing organisatie Trees for All. Hoe meer wij voor jouw duurzame merk kunnen betekenen, hoe groter we het bos van Belle & Co kunnen laten groeien!

Groen modellenbureau kind

Bij ons modellenbureau kind in Utrecht (Nederland) houden we ervan om te werken met een glimlach. Wij gaan voor een aangename en vrolijke werkomgeving. We werken samen met de kinderen altijd zorg- en verantwoordelijk. Hun belangen en welzijn staan altijd bij ons voorop. Ons kleine, gezellige team bestaat uit enthousiaste mensen die sterk betrokken zijn bij de kids en het milieu. Door een ontspannen en gezellige sfeer op onze werkdagen te creëren, zijn we ervan overtuigd dat we de beste resultaten behalen. Naast uitstekende inhoud en aandacht voor het milieu, hopen we ook dat jij met een brede glimlach terug mag kijken op een prettige samenwerking.